keskiviikko 12. syyskuuta 2018

Vahvistuva Vihtijärvi sai jatkoaikaa vuoden loppuun saakka!

Hankkeen lähestyessä loppuaan teimme inventaarion: iloksemme huomasimme, että vielä on kustannusarvion puitteissa mahdollista tehdä joitakin asioita hieman tarkemmin, paremmin ja huolellisemmin!

Vahvistuva Vihtijärvi-hankkeelle on haettu ja saatu jatkoaikaa vuoden loppuun saakka. Jos kaikki suunnitellut ja budjetoidut asiat saadaan tehtyä jo sitä ennen, laitetaan toki pillit pussiin ja maksatushakemus sekä raportit menemään. Mutta nyt ei tarvitse juosta kieli vyön alla vaan voi keskittyä olennaiseen.

Jatkoaika mahdollistaa Luontokurssille myös ennalta poiketen tutustumisretken järjestämisen jokaiselle uudelle luontoreitille! Ensimmäinen tutustuminen, juhlallisesti sanottuna Avajaiset vietetään siis ensi sunnuntaina 16.9.2018 klo 13 alkaen muinaisrannan maisemissa kulkevalla reitillä. Liikkeelle lähdetään "partiolaisten rannasta",  Heliltä (044 2760 001) saat ajo-ohjeet tarvittaessa. Reitin kävelyn jälkeen nautitaan nuotiopaikan antimista Ylimmäisen rannassa. Tule mukaan!

Minun Vihtijärveni -valokuvakilpailun julkistetaan ja palkitaan hankkeen "loppusemmarissa" kylätalolla keskiviikkona 19.9.2018 klo 18.30 alkaen. Lisäksi kerromme mitä kaikkea hankkeen puitteissa on tehty, mitä muille hankkeille kuuluu ja mitä vielä tehdään. Kuvataiteen lisäksi on luvassa muutakin kulttuuriohjelmaa - sekä tietysti kahvit. Lämpimästi tervetuloa!Tältä näytti muinaisrannan alapuolella 12.9.2018 - tämä polku on parhaillaan eksymistä arastelevan sienestäjän taivas! Vapaapäivää viettänyt koordinaattori sai sienikoriin kantarelleja, haapa-, leppä- ja mustarouskuja, jokusen torvisienen, tatin ja vielä suppilovahveroitakin - kaikki löytyi aivan polun tuntumasta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti